W Cura-G + PLUS Yara Bakım Kremi 100 gr

Ürün Kodu: HBCV00000Z0VVW

Marka: Wcura

% 16

İNDİRİM

1,250.00 TL + KDV 1,050.00 TL + KDV
Ürün geçici olarak temin edilememektedir.
LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAN SEÇİMİNİZİ YAPINIZ

TELEFONDA SİPARİŞ VER

+90 216 309 30 98

Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.

Wcura-G

Granülasyon Ve Epitelizasyonu Destekleyici

 

&Nbsp;

 

Granülasyon Ve Epitelizasyonu Destekleyici Krem – 100 Gr

 

  • Fitolab Granulation Factor İle Yara Yatağı Ve Çevresinde Granülasyon Ve Epitelizasyon Sürecini Desteklerek İyileşmeye Yardımcı Olur.
  • Fibroblast Migrasyonu Destekler. Yara Yatağı Ve Çevresinde Mikro Dolaşımı Düzenleyerek İskemiyi Azaltır. Tip I Kolajen Sentezini Arttırır ; Hipertrofik Skar Dokusu ( Keloid ) Oluşumunu Engeller.

 

Hypericum Perforatum ( Sarı Kantaron ) :&Nbsp;Fitolab Arge Tarafından Özel Olarak Üretilmiş Hypericum Perforatum Standardize Bitkisel Kollajenler Hiperisin Ve Hiperforin İçerir.Aynı Zamanda Bitkisel Kollajenlerle Birlikte Sinerjik Etki Gösteren Amentoflavonlar İçerir.Bu Moleküller Kollajen Aktivitesini Artırarak Granülizasyonu Sürecini Destekler.

 

Calendula Officinalis :&Nbsp;Fitolab Arge Tarafından Üretilmiş Özel İçerikli Standardize Yağdır.Yara Dokusunda Fibroblast Aktivitesini Artırarak Granülizasyon Sürecine Destek Olur

 

Neem Oil ( Azadirachta İndica ) :&Nbsp;Yara Dokusunu Tedavi Sürecinde Patojenlerden Korumak İçin Kullanılır.Kollajen Yapısına Zarar Vermeden Antibakteriyel Etki Gösterir.Diyabetik Ayak Tedavisinde Önemli Fayda Sağlar.

 

Centellin :&Nbsp;Centiella Asiatica Bitkisinin Total Ekstresinden Elde Edilen Bir Bileşiktir.Tip 2 Kollajen Aktivitesini Artırarak Granülasyon Sürecinin Hızlanmasına Destek Olur.

Havale / EFT (%5) :1,197.00 TL (KDV Dahil)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Taksit tutarıToplam
Peşin-1,260.00 TL

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..


Ortalama Değerlendirme » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

İLGİLİ ÜRÜNLER

Yukarı Git
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır